1 aug. 2008

Dumnezeu nu pedepseste,nu uraste

Conceptiile secolelor trecute mai sunt prezente in mod masiv si inca exista persoane care cred ca Dumnezeu este un batranel,ce isi duce infinitul in ceruri si care ne asteapta cu cureaua indoita,sa ne dea o mama de bataie la"judecata de apoi"si,in functie de gravitatea actiunilor noastre pe Terra,sa ne dea "viza"spre Rai sau un sut spre Iad.
Dumnezeu ne-a creat intradevar dupa chipul si asemanarea sa,dar nu in forma materiala.Ma intreb cum ar fi fost sa scrie,acum 2000 de ani in Biblie,"sunteti energie"...Forma noastra este cea energetica,iar prin aceasta ne aseamana cu El,urmand ca prin evolutia noastra sa tindem catre perfectiune.Deocamdata tindem avand in vedere zgomotul din interiorul si exteriorul omului.Iar daca cineva a atins aceasta perfectiune nu o vom afla deocamdata,caci o asemenea persoana e inzestrata cu intelepciune,modestie si atunci ramane in anonimat si bine face intr-o asemenea lume.
Omul agresiv in gandire si manifestari,rautacios,invidios,egoist,avar este si orgolios,arogant si este cel ce refuza cunoasterea indiferent de argumente.Daca spui unui pui,aflat in ou,ca in afara cojii oului este verdeata,soare nu va crede.Asa se intampla cu cel ce refuza a experimenta.Iar singura modalitate de a experimenta este invatarea meditatiei sau a rugii.
Daca vrei sa afli despre Isus si Dumnezeu citeste Biblia,daca vrei sa cunosti pe Isus si Dumnezeu,roaga-te!
Daca se citeste Biblia privind omul ca materie,nu se intelege nimic(sa nu uitam ca materia se transforma);daca se citeste Biblia privind omul ca energie,exista posibilitatea sa se clarifice niste idei si sa se inceapa iesirea din starea de confuzie.
Omul cu manifestari negative are o energie daunatoare,energie ce contine informatie si nu sta pe loc,ci parcurge distante in interiorul corpului dar si in afara lui.Aceasta energie afecteaza pe cei din jur,variabil in timp,dar afecteaza si persoana ce o emana.
Din punct de vedere energetic,organismul este in stransa corelatie cu energia universului si face schimb de informatie cu acesta.
Deci,Dumnezeu nu pedepseste pe NIMENI!ci avem Liberul Arbitru:noi alegem cum sa ne comportam!gandind negativ,extrasensibilitatile umane receptioneaza,creierele celorlalti analizeaza iar reactia obtinuta din partea lor va fii negativa.
Omul isi creaza,fara un motiv real,o samanta de teama in interiorul mintii si prefera sa gaseasca un tap ispasitor in alta fiinta sau in Dumnezeu.

Acum cateva zile am avut o discutie cu o familie de atei practicanti(si-au zis ei),atei ce se folosesc de parti din Biblie(carte aparuta acum 1700 de ani)si de modul in care Biserica propovaduieste religia crestina,pentru a convinge-pe cei ce le ofera posibilitatea-ca nu exista Dumnezeu.

Dumnezeu exista,iar cei care sunt confuzi si au o samanta de indoiala,sa-si analizeze vietile cu bune si rele si daca si-au amintit ca in momentele de restriste s-au rugat,atunci sa caute mai adanc in sufletele lor si vor fii uimiti de ce vor descoperi(asa cum zice un amic al meu profesor-inginer,"Dumnezeu cunoaste atat de bine legile actiunii si reactiunii!")

Nota:a exista=a fii(energie,Dumnezeu-energie inteligenta)-infiinta(re)=a crea(creare)-fiinta(organism)

Einstein"Dumnezeu nu joaca zaruri"

Richard Feynman deviza sa: "Ceea ce nu pot crea, nu pot înþelege"(Dumnezeu a creat viata)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu