1 aug. 2008

Evolutia spirituala

Intalnesc persoane ce practica diverse modalitati sau tehnici ce ii ajuta in constientizare si evolutie,in aprofundarea Eu-lui.Abordarea acestora este benefica pentru cei ce se regasesc in traseul caii respective....
Ceea ce nu se intelege insa este,ca la un moment dat,ar trebui sa se urmeze calea proprie.O continuare a drumului anterior nu mai este eficienta,iar repercursiunile pot fi chiar daunatoare.
Ceea ce este caracteristic romanului apare ca manifestare si intre aceste tehnici...."celelate nu sunt bune,dar ceea ce practic eu e cel mai bun"....Ma intreb cand acestia vor lasa orgoliul la o parte(renuntarea la orgoliu arata chiar un pas MARE spre evolutie)si isi vor da mana,se vor accepta si vor conlucra?
Pe teritoriul tarii noastre se practica Yoga,Reiki,Tao,Inforenergetica(radiestezie aprofundata).Ajuta sa stim de ce am aparut pe Terra,care e rolul nostru,ce este dincolo de material,de aparente.
Yoga,Tao sunt stiluri de viata si tehnici energetice ce ajuta propria persoana in evolutie.
Reiki,Inforenergetica se caracterizeaza prin stil de viata,dar au aplicabilitate prin tehnici radiante si asupra celorlati.Aceste tehnici influenteaza starea de sanatate a individului ce le practica,dar si a celui asupra caruia sunt practicate.
Dintre aceste practici,doar una se afla specificata clar,in Nomenclatorul de meserii:radiestezia.Reiki si alte tehnici radiante se pot incadra la 322905 bioenergetician....
Aceste practici sunt bune,ca initiere apoi,cand fiecare simte ca a venit momentul desprinderii,e cazul urmarii propriului drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu