5 aug. 2008

Liberul arbitru

Intalnesc tot felul de bloguri si saituri cu ton poruncitor;daca persoana,care nu e de acord cu ideile respective,ar fii langa dictatorul ce a scris randurile afisate mai mult ca sigur ca ar fii luat la bataie.
Observ incapacitatea unora de a nu accepta ca celalalt/ceilalti au alte ganduri si conceptii;musai ca toata lumea sa gandeasca precum vor neuronii lor(modul de abordare agresiv al saitului sau blogului respectiv arata limitare).
Ca intotdeauna modul pasnic,coerent,fara jigniri si innamoliri neterapeutice arata un om echilibrat,bland,calm,optimist,diplomat si cu buna crestere.cei 7 ani de acasa se observa atat de clar in comportamentul unei persoane.
Un mod interogator,poruncitor,agresiv,jignitor,instigator,arogant denota un om fara cusururi,un om care ar putea ajunge la gestul suprem de agresiune numai pentru ca sa obtina scopul scontat,gestul de aprobare al gandurilor si ideilor lui.
Acesti oameni sunt extrem de periculosi chiar ca simpli cetateni;fereasca Dumnezeu sa ajunga in posturi de conducere!
Este bine ca oamenii sa se fereasca de astfel de persoane,caci au o extraordinar de mare capacitate de manipulare intr-o prima faza,pentru ca apoi daca nu-si ating scopul sa devina agresivi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu