22 sept. 2008

Semnul Crucii

Din ce in ce mai mult se adevereste,dar nu prin simtiri cum s-a manifestat timp de mii de ani,ci prin experimente stiintifice,ca semnele si cuvintele divine au efecte minunate.
Cercetatorii rusi au dovedit proprietatile miraculoase ale semnului Crucii si al rugaciunii:
"Am stabilit că vechiul obicei a-l facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplă fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citată de publicaţia Zhizn.
Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A făcut numeroase experimente, ce au demonstrat în mod verificat rezultatele făcute apoi publice.
Ea a descoperit proprietatile bactericide unice ale apei in urma binecuvantarii cu rugaciune si semnul Crucii.
Interfax mentioneaza ca studiul a mai scos in evidenta un efect al Cuvantului Lui Dumnezeu de transformare a structurii apei, în special densitatea ei optică în spaţiul spectral ultra-violet.
Impactul rugaciunii Tatal Nostru si al semnului Crucii asupra bacteriilor a fost studiat folosind si mostre de apă din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri.Numarul bacteriilor s-a redus semnificativ de 7-10 mii de ori.Experimentele au fost făcute astfel încât să se excludă posibilul impact al sugestiei mentale. Rugăciunea a fost spusă atât de credincioşi cât şi de necredincioşi.
Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului Crucii asupra oamenilor.Participantii la teste,hipo si hipertensivi,obtinand o imbunatatire a parametrilor si o stabilizare a presiunii sanguine.
Testele au mai aratat ca o relatare neatenta a rugaciunii si o executare neingrijita a semnului Crucii,cu neatingerea centrilor fruntii(chakra 6,a intuitiei sau al-3-lea ochi),plexului solar(chakra 3) si a umerilor,nu se obtin efectele benefice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu