2 nov. 2008

Importante descoperiri stiintifice

informatii pe care ar trebui sa le cunoasca orice fiinta umana.descoperiri ce releva de ce ne imbolnavim,de ce au loc catastrofe si ce ar trebui sa facem.
Stiinta demonstreaza alaturi de religie.

6 comentarii:

 1. Mihaella, am reusit aseara sa vad tot filmuletul.Minunat!Multumesc pentru postare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur sa constat receptia la astfel de descoperiri.intradevar,acest pas va aduce mult,mult ajutor in viitor in ceea ce priveste sanatatea umana si salvarea Terrei.asta in caz ca ne trezim la timp si ne unim.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa cum ziceam intr-un mesaj anterior prin mail catre Mihaela si eu ii multumesc pentru filmulet. Sunt placut impresionat ca stiinta si religia observa tot mai multe legaturi intre Divinitate si familia globala a oamenilor. Acum se dauga si cercetarile lui Gregg Braden, care in cartea sa Codul lui Dumnezeu ( 2003 ), arata ca intradevar oamenii au inscrisa in celula vietii lor codul Creatorului. Iata ca sunt deja cateva motive care trebuie sa ne uneasca in lupta pentru salvarea noastra a tuturor,
  Dar si a sanatatii planetei Pamant, care poate fi privita ca o entitate vie si neglijata nepermis de mult.

  RăspundețiȘtergere
 4. george,multumesc si eu pentru aprecierea modului in care primesc informatiile de la ingerasii mei.
  evident,impulsul a fost catre a-ti vizita blogul care m-a captivat prin varietate si aspect.acum stiu ce o sa fac maine cateva ore....si sunt convinsa ca or sa fie multe informatii noi si captivante pentru mine.multumesc si eu!

  RăspundețiȘtergere
 5. Esti binevenita - cu mare bucurie.

  Este important sa ne deschidem inima si sa ne inaltam cu sufletul spre Dumnezeu, de aceea pun asa mare accent pe armonia spirituala si pe terapia cu lumina pe suflet a domnului Ioan Muntean.


  pe curand!

  RăspundețiȘtergere