5 ian. 2009

Arta

"Si eu care am avut atatea meserii...o fac si pe asta"
"Traiasca repu-pu-pu-blica!"

Azi am retrait placerea de a vedea unul din filmele bune vazute de-a lungul timpului.Mari actori:Jean Marais,Florin Piersic,Marilu Tolo,Jean Lorin Florescu,Aimee Iacobescu,Serban Cantacuzino,Sylvie Breal,Sydney Chaplin,Philippe Lemaire.
O adevarata capodopera!

4 comentarii:

 1. "Fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!" Mahatma Gandhi


  Cred ca asta este inspiratia ta... legata de numele blogului :D ... bine gandit...

  RăspundețiȘtergere
 2. sincer,da!iar tu ai gasit paralelismul cel mai potrivit.chiar asa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte intersant acest filmulet. Este binecunoscut ca in lume cercetarile in domeniul paranormalului este organizat de multi ani, la nivelul fiecarei tari, iar in tarile mari la nuvelul oraselor mari. Rezultatele nu ne sunt aduse la cunostinta dar mai se afla cate ceva.

  Spre exemplu acum cativa ani a fost un exercitiu de trageri la tinta organizat de NATO in Marea Neagra, noi inca nu eram membrii acestei organizatii, trageri la care a participat si Rusia. Rusii au prezentat o nava pentru a fi tinta, dar nici-o putere militara nu a nimerit aceasta, deoarece era o imagine virtuala. Nava propriuzisa era in alta dimensiune.

  Sunt insa si actiuni, bine stapanite, de a pune la dispozitia publicului filmulete, stiri in ziare, chiar filme intregi, cu cate o idee totusi retinuta ca existenta de multe persoane, cazul OZN, si altele. Procesul dezvaluirii dosarelor OZN si alte astfel de lucruri, caci secretomania aceasta va trebui sa fie dezvaluita intr-un final publicului.

  Se vorbeste ca nu vom mai avea petrol, dar functionarea masinilor cu combustibil apa este deja rezolvata de multi ani.La fel si cu enrgia punctului zero si alte minuni care stau deja in raft.

  Sa ma reintorc la filmulet. Si aici sunt informatii acceptate si cunoscute de multi ca aceste spirite sau fiinte invizibile exista. Dar multi, care sunt oameni cu influenta, conducatori, oameni politici si de institutii, nu cred. Dar, a cam venit vremea sa se mire si ei de ignoranta lor. Suferinta si ignoranta se alimenteaza reciproc. Deja au fost menajati cam mult. Dezvaluirile nu le va face rau, ci doar faptul ca au fost...sa le zicem ignoranti.Bineinteles ca mai are cuvant si masoneria care tine inca sub control direct si sunt si sursele lor de castig, toata organizarea asta veche de pe Terra. Termocentrale? De ce nu alte forme de energie de si copii se mira. Pai da, dar masonii? Sau in vremea ns. sa fie o Ucraina care opreste Gazul, hilar nu?

  Mihaela, ai facut cel mai m\inunat lucru ca ai gasit si publicat acest filmulet. Primesti nota 10 cu plus.

  RăspundețiȘtergere
 4. multumesc,desi stii ca nu e meritul meu.
  Filmulete de acest gen sunt multe,trebuie timp sa le gasim.sunt extraordinare!

  RăspundețiȘtergere