15 mai 2009

Instinct

Catelusa varului meu a nascut vreo 8 pui.Ca o mama grijulie ii ingrijeste,alapteaza si sufera alaturi de ei in aceasta lume.
Ieri unul dintre catelusi a murit.L-a luat in gurita,cu grija,s-a dus intr-un colt al curtii,a facut o groapa.A pus puiutul si a inceput sa-l acopere cu pamant.

7 comentarii:

 1. Interesant!
  O seara frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. un articol scurt...simplu si sensibil...frumoasa postare mihaella...doar cateva randuri au fost in stare sa ma inuca intr-o stare de durere si compasiune pt biata catelusa care si-a pierdut un pui...minunat....nu vezi asa cv in fiecare zi...

  RăspundețiȘtergere
 3. multumesc Valy.

  raza de soare,nu trebuie sa fie durere.moartea este in legea firii.insa ce pot observa este trairea acestei mame care este superior multor suflete umane.

  RăspundețiȘtergere
 4. Stim ca animalele au un simt in plus:ele simt modificarile energetice si multe dintre ele chiar vad entitatile.Deci,capacitatea mamei de a simti entitatea puiului exista,in general.insa e de observat,cum acesta animal ingroapa trupul catelusului-materia in materie.spre deosebire de alte animale care nu fac acest gest,ea arata un grad de evolutie mai ridicat.ea a trait si crescut in acea curte,nu a mai vazut alte animale sa ingroape puii;

  RăspundețiȘtergere