3 mai 2009

Peste 3 ore de informatii succinte

Zilele trecute,cautand prin mailuri,am gasit un email cu detalii despre cca 121 documentare.M-am bucurat caci chiar doream sa vizionez ceva de acest gen...cum la tv nu prea ma uit.
Astfel,am savurat temele prezentate de Gregg Braden,foarte dotat in ceea ce priveste informatiile tehnico-stiintifice despre 2012.
Am urmarit cele peste 3 ore si as vrea sa le mai vad o data...
Bun documentar!


7 comentarii:

 1. Ma uimesti Mihaela, foarte putina lume aflata in floarea tineretii pune atat de mare accent pe cunoastere, felicitarile mele sincere!
  O dupa masa placuta!
  P.S.
  AM VIZIONAT O PARTE DIN DOCUMENTAR, ESTE INTR-ADEVAR CAPTIVANT
  am sa continui la noapte:)

  RăspundețiȘtergere
 2. desi am vazut doar inceputul documentarului am fost cu adevarat captivata....imaginea aceea a Arhanghelului Mihail ma impresioneaza...voi viziona documentarul cand voi avea mai mult timp liber...si atunci am sa-mi reinnoiesc opiniile:D o zi buna si te mai invit si pe blogul meu

  RăspundețiȘtergere
 3. Paul,mi-am dedicat viata de pana acum studiului,viata mea sunt cartile si aplicatiile energiei asupra corpului si mintii umane.Nicaieri nu ma simt mai bine ca intre carti,in natura si intre oamenii ce doresc sa cunoasca mai mult.Gregg Braden e unul din favoritii mei.

  RăspundețiȘtergere
 4. Raza de soare,ma bucur sa vad ca esti interesata de acest film.o sa iti placa sigur!

  RăspundețiȘtergere
 5. Intr-adevar, un documentar interesant!Mihaella, draga mea, ma bucur nespus ca suntem prietene"virtuale"...regasesc, printre preocuparile tale, multe din domeniile care ma pasioneaza si pe mine!
  Te imbratisez!Iar muzica de fundal a blogului tau...de vis!

  RăspundețiȘtergere
 6. Tartoras,o sa ne regasim din ce in ce mai multi in aceste preocupari,caci vine marea schimbare nu?Dar ma bucur enorm ca am gasit adevarati prieteni in zona virtuala.M-am bucurat mult cand,prin intermediul altui blog,am dat peste tine.m-am regasit in blogul tau.te imbratisez cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 7. Iti intorc imbratisarea cu pretuire...
  Numai bine, draga mea !!!Si....multumesc!

  RăspundețiȘtergere