4 mai 2009

Regresie

Din pacate,foarte multi oameni sunt in regresie.Acest lucru se va observa prin rechemarile la instructie:decesele spontane cauzate de accidente.Nu numai  cu automobile,avioane,nave,trenuri sau in galerii subterane dar si accidente stupide(caderi de la nivel,loviri intamplatoare cu obiecte variate etc).
Nu e o pedeapsa divina....ci o pedeapsa a propriilor Ego-uri.

6 comentarii:

 1. sunt total de acord cu tn...dar tare mi-e teama k asa vor spune toti si stii de ce mi-e teama, fiindca cei care citim aceste lucruri...noi comunitatea de bloggeri intelegem ce transmitem...si exact persoanele care ar trebui sa citeasca lucrurile postate si sa inteleaga...tocmai acelea nu o fac...e greu...totusi dak macar suntem cativa care inteleg poate vom reusi sa schimbam cv...cn stie..."de noi depinde" nu??...numai bn..

  RăspundețiȘtergere
 2. raza de soare,ma bucur ca D-zeu m-a binecuvantat sa pot spune multor oameni,din punct de vedere spiritual,de ce se intampla anumite lucruri.prin munca mea,dedicata omului,trebuie sa analizez cauza spirituala a afectiunii omului.

  RăspundețiȘtergere
 3. 3 din punctele in care-mi desfasor activitatea medicala sunt chiar la tine in Bacau.

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca ne-am putea aduce propriul ego sa lucreze pentru noi....si sa nu mai fim subjugati lui!
  Sa spunem cat mai multor oameni....vor auzi la un moment dat!
  Numai ganduri de bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Tartoras,cine are urechi sa auda si ochi sa citeasca,va renunta incet-incet la a fi sclavii egoului;cine-si mentine orgoliul,va experimenta puternic suferinta(si asta cu cat ne apropiem mai mult de 2012 si inca vreo 4 ani dupa).Fiecare alegem!
  te imbratisez cu drag

  RăspundețiȘtergere