10 iun. 2009

Alege doar ce ti se potriveste,si nu pentru ca ti se spune

Intalnesc persoane ce practica diverse modalitati sau tehnici ce ii ajuta in constientizare si evolutie,in aprofundarea Eu-lui.Abordarea acestora este benefica pentru cei ce se regasesc in traseul caii respective....
Ceea ce nu se intelege insa este,ca la un moment dat,ar trebui sa se urmeze calea proprie.O continuare a drumului anterior nu mai este eficienta,iar repercursiunile pot fi chiar daunatoare.
Ceea ce este caracteristic romanului apare ca manifestare si intre aceste tehnici...."celelate nu sunt bune,dar ceea ce practic eu e cel mai bun"....Ma intreb cand acestia vor lasa orgoliul la o parte(renuntarea la orgoliu arata chiar un pas MARE spre evolutie)si isi vor da mana,se vor accepta si vor conlucra?
Pe teritoriul tarii noastre se practica Yoga,Reiki,Tao,Inforenergetica(radiestezie aprofundata),Reconectare,Gnoza(ultimile 2 foarte noi in Romania).Ajuta sa stim de ce am aparut pe Terra,care e rolul nostru,ce este dincolo de material,de aparente.
Yoga,Tao sunt stiluri de viata si tehnici energetice ce ajuta propria persoana in evolutie.
Stiinta spirituala chineza este cea mai veche dintre cele existente la ora actuala.
Reiki,Inforenergetica se caracterizeaza prin stil de viata,dar au aplicabilitate prin tehnici radiante si asupra celorlati.Aceste tehnici influenteaza starea de sanatate a individului ce le practica,dar si a celui asupra caruia sunt practicate.
Dintre aceste practici,doar una se afla specificata clar,in Nomenclatorul de meserii:radiestezia.Reiki si alte tehnici radiante se pot incadra la 322905 bioenergetician....
Aceste practici sunt bune,ca initiere apoi,cand fiecare simte ca a venit momentul desprinderii,e cazul urmarii propriului drum.
Alege Calea ce ti se potriveste pentru ca asa simti,insa nu pentru ca te influenteaza cineva.
Din pacate sunt persoane care cred ca numai ceea ce fac si aplica ei e corect si insista cu vehementa sa practice si altii.
Celor ce contacteaza si incearca sa influenteze prin email sau messenger le sugerez sa se iubeasca intai pe ei ca sa aibe ce oferi!

6 comentarii:

 1. In Romania nu prea se aplica, nai suntem mult prea incruntati si frustrati

  RăspundețiȘtergere
 2. in majoritate,da.insa sunt si persoane capabile sa aplice corect.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cateodata intri intr-un vartej si nu realizezi ca exista si altceva...ca pot fi si alte variante.

  RăspundețiȘtergere
 4. chiar asa Diana.sunt asa de multe variante,dar noi cu aburul de pe ochi,negam.

  RăspundețiȘtergere
 5. Tu-i spui abur, eu i-as spune capastru, cu toate acestea influentele pot fi nefaste pentru unii ce cred si nu cerceteaza cunoasterea pentru dezvoltarea intelectului in primul rand si apoi pentru largirea aplicabilitatii iubirii asupra lor. Este un domeniu putin cunoscut de mine, interesanta expunere!

  RăspundețiȘtergere
 6. Tare adevarat! Fiecare dintre noi are un drum propriu care se intersecteaza in diverse momente si cu alte drumuri. Totul este sa ne pastram directie data de busola sufletului si nu indicatoarele puse in drum de altii care vor sa fie siguri ca isi regasesc drumul sau ca altii le vor urma drumul...
  Iar energia, iubirea si armonia sunt unice si universale si nimeni nu se poate lauda ca le detine. Ele sunt ale noastre si toti ne putem bucura de ele, mergand pe drumul propriu.
  Si mi-a placut mult si indemnul tau! Oare cum putem sa ii iubim pe ceilalti sau ceilalti sa ne iubeasca daca noi insine nu ne iubim?
  Multumesc pentru aceste ganduri bune si pline de energie!

  RăspundețiȘtergere