17 aug. 2009

Cum alegem

In fiecare clipa legea actiunii si reactiunii functioneaza.

Zilele trecute,ale postului Adormirii Maicii Domnului,foarte multe avertizari au avut loc in multe vieti.Cine le-a priceput,bine,cine nu,va mai primi,un pic mai dure ca cele ce au fost.Iar cei ce refuza sa evolueze din punct de vedere spiritual(regresie)vor pleca la reinstructie.

In decurs de 3 ore,pe drumul de la Bacau la Ploiesti,am intalnit pe putin 3 persoane ce mergeau pe prima banda a soselei,si care la acele ore de seara trecute de 22,cu greu erau evitate.Normal ca ei nu realizau cat de dificil e pentru soferi sa le evite.
Tot in acele ore,cca 5 triunghiuri reflectorizante utilizate ca urmare a unor ciocniri(3) si 2 iesiri in sant.
Asemeni,pe multe din soselele tarii numarul accidentelor a fost mult mai mare in aceste 2 saptamani decat in alte perioade.

Sa luam un exemplu....un accident...nu stim ce greseli poarta in spate cei implicati.Cand nu exista victime ci doar rani ar fi bine ca cei in cauza sa-si analizeze vietile si sa ia masuri in privinta nelegiuirilor lor.
Cand insa sunt victime,cu moarte pe loc(important acest aspect)entitatea se afla in regresie,nu a tinut cont de avertizarile divine care au menirea de a face personajul sa constientizeze ca actiunile sale afecteaza pe cei din familie sau societate.Prin urmarea moartea este brusca.

Astfel a fost cazul accidentului de la Ciolpani,de vineri,cand a murit un camatar si familia sa,fiul unei vrajitoare din Ploiesti.Interesant este ca divinitatea ne vorbeste si prin mesageri,si numai cu vreo cateva saptamani in urma,cineva ii spunea"nu mai face rau".Multe persoane au ramas fara case si bunuri datorita acestui individ.D-zeu i-a dat avertizari si ragaz de schimbare din plin,insa a refuzat sa o faca.

Trierea a inceput din 2002,a fost una usoara,sprijinita de ingerii karmei;acum este a-2-a triere,ea va tine pana in decembrie 2012 cand,datorita conjuncturii astrale,va avea loc o modificare vibrationala masiva ce va determina REVELATII(in greaca apocalipsis),ridicarea valului.
Vointa divina se face si acum si atunci,cei care vor trai intru rugaciune si legislatie divina,vor fi aparati.
Pana atunci vor pleca cei ce si-au indeplinit misiunea pe Terra si de care Sf.Treime are nevoie pentru alte misiuni.Si cei ce trebuie sa plece la 'reinstructie",cei aflati in regresie si care au vibratii joase.
Aceste atentionari reprezinta neprotectia divina,caci L-am suparat pe Dumnezeu prin actiunile noastre.Atunci cand protectia divina nu mai exista,energia negativa(satan cu ii zice Biblia)este cea care face ce vrea din noi si vietile noastre.


Cata vreme traim in D-zeu si D-zeu in noi nu avem de ce ne teme si suferintele,care NU-S trimise de D-zeu,nu vor domina vietile noastre.


7 comentarii:

 1. Hm, m-ai pus pe ganduri, voi pleca si eu la reinstructie!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. asa simti?ce te face sa crezi?
  reinstrucia e valabila pt cei ce fac pacate mari:orgoliu excesiv,facilitari criminale,furturi si terorizari etc.

  RăspundețiȘtergere
 3. mihaella draga mea ma faci sa am simt ca la ProTv...peste tot in tara numai accidente...

  RăspundețiȘtergere
 4. wouuuuuuuuuuuu, pe naiba, nu stiam acest lucru, hm, nu mi se potriveste:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Raza de soare,chiar si PROtv-ul a inceput sa dea explicatii spirituale?

  RăspundețiȘtergere
 6. Dumnezeu ne vorbeste permanent, dar noi nu vrem sa intelegem atentionarile.

  RăspundețiȘtergere
 7. asa este Disa.Ne vorbeste bland,insa aceste atentionari reprezinta neprotectia divina,caci L-am suparat pe Dumnezeu prin actiunile noastre.Atunici cand protectia divina nu mai exista,energia negativa(satan cu ii zice Biblia)este cea care face ce vrea din noi.

  RăspundețiȘtergere