10 mai 2010

Cand te rogi....

Corpul uman contine si aspecte incapabile a fi vazute de ochiul firesc.Insa,persoanele ce si-au dezvoltat capacitati extrasensoriale precum si aparatura moderna pot vedea aura,centrii energetici si meridianele precum si modificari ce apar la nivelul acestora ca urmare a unor afectiuni psihice sau organice.
Avem 7 centrii energetici,plexuri(chakre-in limba hindusa):
1.Muladhara-aflata intre anus si organul genital,de culoare Rosie.
2.Swadhisthana-la cca 3 cm sub ombilic-de culoare Orange.
3.Manipura-la 3 cm sub plexul solar-de culoare Galbena.
4.Anahata-in dreptul inimii-de culoare Verde cu striatii rozalii.
5.Vishuddha-la gat-de culoare Albastra.
6.Ajna-al-3-lea ochi-de culoare Indigo.
7.Sahasrara-in crestet,unde simtiti osul de consistenta usor mai moale-de culoare Violet.

In timpul rugaciunilor,si mai puternic in timpul rugaciunii Domnesti Tatal Nostru,se deschid treptat fiecare din acesti centrii energetici putandu-se realiza un schimb de energie cu exteriorul,avand ca efect curatarea organismului de energiile acumulate in decursul zilei si incarcarea cu energie benefica.
Este indicat ca pentru fiecare plex sa se spuna Tatal Nostru.Unele persoane plang,altele casca,transpira,altele simt vibratii in corp sau o senzatie de bucurie.

Cei ce au atacuri de panica vor vedea ca,in timp de cateva saptamani,zicand zilnic de cateva ori rugaciunea Domneasca,vor capata o stare de liniste interioara,bataile inimii se calmeaza,nodul in gat dispare.
Multi dintre cei agitati si obsedati de tot felul de ganduri vor avea initial probleme la concentrare,dar cu perseverenta acest neajuns va disparea iar efectul va fi tot de calmare,multumire si disparitie a unor simptome.

In timp vor aparea si alte stari benefice,iar pentru unii chiar uimitoare.

Cei care experimenteaza si au nelamuriri in privinta unor fenomene "ciudate",ma pot intreba(voi raspunde din experienta proprie si din studiile efectuate).Nu de altceva,dar cu siguranta vor aparea atat pentru cei ce practica cat si pentru cei din jur al caror nume il vor pomeni in rugaciune si,uneori pot fi sugerate tehnici ajutatoare.

Un comentariu:

 1. Multumesc de vizită
  Mihaela şi semnul lăsat.
  Dacă ţi-a plăcut în paradisul
  meu te mai aştept...
  O seară minuntă îţi doresc!
  Te îmbrăţişez cu drag!

  RăspundețiȘtergere