16 mai 2010

Concret....

Traiesti intr-o panza de paianjen.Imagineaza-ti,mergand pe strada,cum din capetele oamenilor ies fire multicolore de energie.Acelea sunt gandurile lor.Adauga la acestea alte fire.Ce vin din locuri ce nu le poti dibui.Pot fi antene,telefoane mobile,linii de inalta tensiune,arme psihotronice.
Mergi,nu poti evita aceste unde.Te patrund.Dintr-o data,din veselia ce o aveai gandindu-te la bancul ce ti l-a spus prietenul treci intr-o stare de tristete.
Vezi cum o creatura-numita om-arunca dintr-o masina un pet,alta pe strada,mucul de tigara.Ti se face scarba.
Ajungi la serviciu.Simti ceva ca o presiune.Incepe durerea de cap.La putin timp,colegul iti spune ca tocmai in acel birou a venit seful si a facut un mare scandal.Ah!de aici presiunea...alte unde!
Vine un colaborator.Nu-i place cum i-ai facut proiectul.Ce zi nefasta!te infurii...nu putea sa spuna frumos?de ce tipa?tipi si tu....mama lui!

Esti o bomba pe picioare.De fapt,ai acumulat atata energie negativa incat simti ca explodezi.De unde?de peste tot!De tine depinde ce atragi,ce respingi sau ce transformi.

Acum,in aceasta dimineata,imagineaza-ti ca esti constient de existenta gandurilor oamenilor,a tehnologiei emitatoare.Imagineaza-ti ca STII ce iti poate produce aceasta panza de paianjen.Priveste-le cu calm.Esti pregatit a le face fata.STII ca si tu esti emitator si ca emanand ganduri de compasiune pentru domnul trist pe langa care treci,bucurie pentru batrana pe care o ajuti sa treaca strada,rabdare pentru soferul din fata ta care inca nu s-a trezit,de fapt TRANSFORMI,prin puterea de CONCENTRARE a gandului TAU BENEFIC,energia gandului emis de cei pe langa care treci.Astfel,ea nu te mai patrunde.

Acum,deja suntem o mana de oameni pe aceasta strada care gandim compasiune,rabdare,bucurie,dragoste.Nu a fost usor sa ajungem ca noi,aceasta mana de oameni, sa gandim astfel.Dar am perseverat.Acum,NOI avem puterea prin CONCENTRAREA gandurilor noastre,a energiei acestor ganduri,sa neutralizam unda antenei de pe bloc.

Dar iata ca si colegii de la serviciu vad SCHIMBAREA DIN TINE.Ei vad ca esti mai calm,mai relaxat.Ai inteles fluxul energiilor.Ai inteles ca de tine DEPINDE sa le TRANSFORMI.Vor si ei sa fie calmi,relaxati astfel incat oricine intra pe usa nervos si cu chef de cearta sa nu ii mai afecteze.Deja,ai invatat sa emani CONSTIENT gandul de compasiune pentru cel nervos si ai vazut ca acesta se calmeaza in cateva minute.
Acum,la serviciu este armonie.Aceasta armonie nu s-a produs brusc,ci in timp.A fost necesara cresterea puterii de concentrare pe gandurile de compasiune,rabdare,iubire,bucurie etc.
Seful e foarte multumit.Randamentul firmei a crescut caci lucrarile sunt mult mai bine realizate;numarul colaboratorilor a crescut si el,iar veniturile firmei s-au dublat.Patronul e atat de multumit incat a hotarat marirea salariului.

Totul depinde de NOI!


3 comentarii:

  1. "Suntem ceea ce gândim" - asta e esenţa! Foarte frumos material, şi exemplul acela concret cu firma şi angajaţii îi conferă actualitate.

    Îţi doresc să ai parte de un concret minunat, pe măsura sufletului tău!

    RăspundețiȘtergere
  2. transmitem ceea ce suntem...daca suntem un pachet de nervi automat atmosfera contaminatoare va declansa un efect asupra celor din jur...daca oferim toleranta si intelegere atmosfera se destinde...daca s-ar decide poporul asta sa fie responsabil...nu ar fi nevoie decat un om care sa-l contamineze pe celallat si tot asa...adevarat...Totul incepe si depinde de noi...

    RăspundețiȘtergere