9 sept. 2010

De tine depinde cat esti de fericit/a

Nu este viata usoara-nici chiar pentru cei cu bani caci ei au probleme mari,chiar mari,pe alte parti-dar ce va veni va fi mult mai greu.
Daca intr-o incapere va stiti doar dvs si inca o persoana,cu siguranta mai sunt cateva entitati aflate la alt nivel vibrational.Ele pot fi cu intentie buna sau rea;de dvs depinde pe cine chemati in jur.Exista entitati carora le place cearta si rautatea,dar si entitati carora le place bucuria,gluma buna si care vin in ajutorul persoanelor cu intentie buna.
Acolo unde este ura,rautate,tristete,agitatie ingerii nu vin.
Aceste entitati le simtim,le vedem sau le auzim in functie de simturile ce le avem mai dezvoltate.Prin rugaciune si meditatie ne deschidem catre entitatile bune.Unele din aceste entitati bune sunt acei ingeri divini si sfintii de care vorbeste Biblia.Cu cat facem mai des rugaciuni cu atat energia noastra se modifica spre frecventa lor de comunicare si cu atat ne comunica mai clar.Ei se gasesc in alta dimensiune si de noi depinde sa-i accesam sau nu.
Prin rugaciuni si meditatii ne deschidem centrii energetici prin care fluxul informational devine mai clar.
Dupa acest pas este necesar sa invatam tehnici de protectie caci entitatile joase(aflate in trup sau nu) nu vor sta degeaba si vor incerca sa atace creand stari de neliniste si nervozitate.

Conectarea la ingeri si entitatile divine va ajuta in gasirea drumului catre bine,catre multumire.

Stiu,unii vor zice"ma va ajuta sa-mi maresc salariul?sau sa-mi gasesc un serviciu mai bun?"raspunsul este"DA!",pentru ca vor orienta sau va vor aduce pe calea potrivita.Nu se va intampla batand din palme,caci modificarea energiei se produce treptat,insa cu perseverenta si efectuarea corecta a rugaciunii se ajunge pe calea dorita.

Este important a se stii ca intentia este importanta.Daca cerem(chiar prin simpla gandire) sau ne rugam pentru a prejudicia sau afecta pe cineva,indiferent daca noi consideram ca merita,ceea ce am cerut se va intoarce asupra noastra intreit.In acest caz,entitatile divine se retrag,iar cele ce actioneaza sunt entitatile malefice.
Ca sa traim in multumire,bucurie si liniste(DA!LINISTE SI MULTUMIRE)intentia gandirii noastre este necesar sa fie pozitiva,buna pentru toate fiintele.

Prin rugaciune si meditatie creste imunitatea organismului,se grabeste vindecarea in cazul afectiunilor si creste rezistenta la agresiunile psihice.

3 comentarii:

 1. Draga mea Mihaella!
  Mulţumesc de vizită
  şi cuvintele frumoase lăsate
  la mine pe blog.
  Ai un suflet deosebit..
  şi postarea aceasta este foarte
  interesantă,"Acolo unde este ura,rautate,tristete,agitatie ingerii nu vin."
  Să ai o toamnă aşa cum
  ţi-o doreşti tu..
  Un weekend plăcut!
  Te pup şi te mai aştept..

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu cred ca pentru cei care vor zice "ma va ajuta sa-mi maresc salariul? etc" raspunsul este NU. Iar pentru cei care o fac pur si simplu, fara sa se intrebe, raspunsul este DA. Ar fi culmea sa lingusesti ingerii :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga dresorule....se vede ca nu practici!nu lingusesti nimic;rolul ingerilor este sa te sprijine ca sa faci ceea ce ai promis inainte de venire pe Terra.daca tu nu folosesti veniturile in acest scop,ei nu te vor mai ajuta in...cresterea veniturilor.

  RăspundețiȘtergere