28 nov. 2010

Cand te rogi

In momentul rugaciunii au loc fenomene minunate in organism.Energiile rele adunate in decursul zilei sau,si mai mult,in decursul vietii,sunt eliminate cu cat rugaciunea este realizata zilnic.Efecte ca lacrimarea,plansul,cascatul,caldura,transpiratiile sunt normale in eliminarea negativitatii.Cand,dupa o perioada de timp-zile,saptamani-in loc de lacrimare sau alte trairi,apare linistea,bucuria sau iubirea fara un substrat evident,energia divina a atins un nivel semnificativ in organism si ar fi bine sa fie mentinuta la acest nivel vibrational.Mentinerea se face prin continuarea zilnica a rugaciunii si asocierea de meditatii.
Apare calmul,detasarea,rabdarea,potentarea vointei,creste capacitatea de concentrare si memoria,grabirea vindecarilor etc.
Cei care si-au realizat aceste schimbari interioare cu Lumina divina pot ajuta pe cei din jur prin emisia de Lumina schimbandu-le vibratia.Cu cat sunt mai multe persoane care aplica emisii de Lumina in timpul rugaciunilor si meditatiilor catre cei ce au nevoie de ajutor(bolnavi,agitati,nervosi,agresivi,raufacatori etc),actionand ca un canal de energie de vibratie inalta si crescand in intensitate,cei vizati sunt curatati de maleficitate.
Este substratul frazei spuse de Isus"Roaga-te pentru dusman"si "Acolo unde-s doi care se roaga,sunt si Eu".

Arhanghelul Zadakiel
"Acest arhanghel oferă protecţie tuturor celor care fac bine, îi binecuvântează pe toţi cei care au inima deschisă şi care sunt oricând pregătiţi să facă tot ce pot pentru ca viaţa pe această planetă să fie plină de bunăstare, armonie şi fericire, pe toţi cei care, prin ajutorul pe care îl oferă, fac din lumea aceasta un loc mai bun.
Tuturor celor care cred cu toată fiinţa lor că este foarte important să-i ajuţi pe ceilalţi, el le oferă energie şi inspiraţie, le facilitează accesul la resurse infinite, astfel încât ceea ce au în plan să poată fi realizat cât se poate de bine. Oricine oferă sprijin într-un fel sau altul, se spune că dăruieşte. Lumea nu ar fi atât de minunată fără ajutorul celor care au dăruit din energia şi resursele lor pentru a transforma viaţa celorlalţi.
Îl rugăm pe Zadakiel să ne ajute să găsim resursele interioare şi exterioare care să ne permită să ne îndeplinim cât mai bine misiunea.

Acest arhanghel ne inspiră să fim plini de bunăvoinţă, să vedem Lumina Divină din noi înşine şi din cei din jurul nostru."
pasaj din http://angelinspir.ro/ingeri/arhanghelul-zadakiel.html

6 comentarii:

 1. Frumoasa postare! Mi-a placut mult! Rugaciunea intr-adevar face minuni! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Am auzit ca, daca ai o constitutie mai slabanoaga, nu e bine sa te rogi pentru un bolnav, deoarece toata energia negativa din acea persoana se transmite la tine...

  RăspundețiȘtergere
 3. Disa,cand te rogi iti deschizi centrii energetici catre energia divina.Automat ai protectie.Daca te imbolnavesti,nu are legatura cu energia bolnavului ci cu faptul ca ai facut sau gandit ceva negativ in perioada respectiva si ai captat energii negative din jur.Cand te rogi putin protectia nu se mentine decat un pic.Cu cat te rogi mai mult protectia este mai mare.Cand faci bine pentru cineva nu poti primi decat bine de la Dumnezeu.Cel ce se imbolnaveste a facut ceva neadecvat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe de alta parte,ce e important,este sa stii ordinea rugaciunilor:de iertare a propriilor greseli catre divinitate(automat catre Sine),catre semeni prin intermediul divinitatii,de solicitare a sprijinului,rugaciune si lucru pe cel ce are nevoie de ajutor,apoi de multumire pt tot ce a fost oferit de divinitate.
  Fiecare din rugaciuni are un rol:curatare,incarcare cu Lumina,transmisie,reincarcare cu Lumina(care musai sa se produca simultan cu transmisia)

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna Mihaella,

  Sunt realizatorul blogului Dezvaluiri. Un sfat tehnic pentru clip-urile inserate pe blog. Exista optiunea de a modifica dimensiunea ferestrei de afisare astfel incat sa nu se suprapuna peste alte coloane ale blog-ului. Daca doresti lamuriri suplimentare, am ID pe pagina Contact.

  RăspundețiȘtergere
 6. multumesc Matt.azi e tarziu,dar maine seara,daca nu deranjez,iti fac o vizita pe ID.imbratisari cu drag.

  RăspundețiȘtergere