22 feb. 2011

Creatia Lui Dumnezeu

Fie ca ii spunem Dumnezeu,Allah,Constiinta Cosmica trebuie sa recunoastem ca exista o forta care creaza totul,iar asta nu reprezinta forta omului.Nu poti crea un copac daca nu ai samanta,nu poti crea cimentul daca nu ai ingredientele,nu poti da nastere unui embrion daca nu ai ADN-ul etc.
Dupa cum se vede copacul,iarba nu creste cu radacina in sus,stanca nu sta agatata de nor,omul nu are aripi,si multe alte exemple de acest gen arata o armonie,o creatie bine gandita.
Ca orice parinte,aceasta Forta Creatoare doreste sa i se pastreze in buna stare ceea ce a "inchiriat" la un moment dat.Ne-a oferit natura,animalele,trupul ca sa le utilizam,dar nu sa le distrugem.
Asa cum unui om nu-i place sa afle ca fiul sau a fost sfartecat,asa nici Fortei Creatoare nu-i place sa ii fie sfartecate stancile,copacii,animalele(cu sau fara inteligenta),decat cu scop de vindecare.
Cu tot respectul pentru cei care sustin sfartecarea muntilor(sa nu uitam cazul Rosia Montana),daca li s-ar darama casele,daca iubitii lor copii ar fi atacati,daca....le-ar placea?
Dragi semeni,asa cum va iubiti parintii,copiii iubiti si protejati si natura.Si voi sunteti creati de aceeasi Forta ca si natura si animalele,nerespectand aceste creatii nu respectati Forta care v-a creat pe voi.Vreti sa fiti multumiti si fericiti?Respectati Creatia!
Consecintele nerespectarii Creatiei se vor reflecta si asupra celor care nu contribuie direct la distrugere,dar sustin cu vorba si gandul sau prin starea impasibila.

2 comentarii:

 1. Foarte mare adevar! Einstein insusi spuena ca perfectiunea universului dovedeste existenta unui creator.
  Desigur, oamenii transformati, care au ajuns sa iubeasca intreaga Creatie, nu vor fi niciodata de acord sa o distruga - fie si "partial", fie si "pentru un scop mai bun". Ei stiu ca nu exista scopuri mai bune decat pastrarea frumusetii daruite de Creator, a iubirii Sale oglindite in Creatie.

  Eu cred totusi ca la Rosia Montana s eva gasi o solutie. A fost indeajund de mediatizata situatia, si nimeni nu poate indrazni sa faca ceva care sa-r afla imediat, in toata lumea. In plus, rugaciunile au si ele rolul lor.

  O saptamana buna, si numai lumina!

  RăspundețiȘtergere
 2. Scuze pentru greseli, dar tastaturile astea parca fac dinadins! Nu ma anunta dinainte ca nu vor sa puna pauzele unde trebuie.:)

  RăspundețiȘtergere