10 mar. 2011

Viitor cu trecut macabru....in istoria Romaniei!

Animalele nu ataca pe nimeni daca nu simt rautatea inimii,prezenta sau acumulata in timp.Eutanasierea va fi o pata neagra in istoria acestei tari si va atrage mare,mare suferinta asupra acestui popor.Existenta actuala a unui numar mare de catei fara stapan se datoreaza unei lipse de responsabilitati si efort din partea TUTUROR romanilor.In trecut,trecerea de la case la bloc a determinat aruncarea in strazi a animalutelor...ele NU AU VINA!Sunt si au existat romani care,au preferat sa tina pisici si caini fara sa le castreze,si fara nici un fel de scrupule au dat pe strada puii acestora.Acesti oameni-daca ii pot numi asa-nu sunt iubitori de animale,ci oameni egoisti care doreau doar o"sonerie"sau gardieni ai curtii.
Eutanasierea este o "rezolvare" de moment a situatiei caci mentalitatea aratata mai sus se va mentine,iar strazile se vor reumple.Nu va urmari nimeni zi si noapte cine arunca animalute pe strazi.Pretul eutanasierii este egal sau chiar mai mare decat castrarea TUTUROR si ingrijirea pana la gasirea unor stapani pentru aceste vietuitoare.
Mancarea pentru animale EXISTA!Sunt ZECI DE MII DE ROMANI care ARUNCA MANCAREA LA WC SI TOMBERON!

Suferinta animalelor este si va fi exprimata energetic,iar legile divine,lasate de Dumnezeu (Constiinta universala),vor actiona si vor atrage asupra Romaniei ceea ce nu doreste nimeni.Problema oamenilor este ca nu au capacitatea sa-si ASUME responsabilitatea pentru ceea ce creaza,uita ca EI FAC CEL MAI MARE RAU,apoi se intreaba de ce exista suferinta.

Romane!nu te uni in a face rau...caci asta va veni apoi pentru tine.Ci,uneste-te in a face BINE,ca asta sa vina pentru tine!

3 comentarii:

 1. Sunt intrutotul de acord cu ce ai sris astazi...
  Si labradorita mea spune acelasi lucru dupa vigoarea cu care da din coada...

  RăspundețiȘtergere
 2. E un mare adevăr: animalele reacţionează la cîmpul energetic al persoanei. De aceea, uneori se reped la anumiţi oamni aparent fără motiv, sau chiar fug după anumite maşini. Pe de altă parte, există oameni care niciodată nu au fost atacţi de câini, chiar dacă au mers pe străzi în mijlocul nopţii. Chiar dacă animalele vor reacţiona iniţial la prezenţa unui intrus pe teritoriul lor, se vor calma la auzul unei voci blânde, şi mai ales, simţind un biocâmp puternic şi luminos, fără "găuri" lăsate de frică sau agresivitate.

  Foarte bine ai punctat problema: ca să nu avem animale agresive, trebuie să ne schimbăm întâi noi! La fel, dacă nu dorim furtuni, cutremure, calamităţi naturale, trebuie ca gândirea şi simţirea colectivă să fie îndreptată spre pace. Toate elementele naturii şi omul se află în strânsă legătură.

  O zi minunată, şi pace între oameni şi animale!

  RăspundețiȘtergere
 3. Taranul e mult mai sarac decit oraseanul,datorita scumpirii combustibilului taranul nu mai poate incepe campania de primavara,mai mult pamint va ramine sterp,taranul e batrin si generatia de mijloc si tinerii nu vreau sa mai munceasca pamintul cred ca e o rusine sa spui ca e taran,toti tind spre lux si domnie.Daca mergi prin sate animalele sint tinute de catre cei batrini.Tineretul nu se apropie de grajdi ca pute si noi sintem domni cu facultati facute asa cum se fac.

  RăspundețiȘtergere