24 apr. 2011

Ateu sau credincios in Forta creatoare...

Tocmai am citit undeva cum ca Einstein ar fi zis ca el nu credea in Dumnezeu.Interesant cum apar diverse scrieri dupa moartea cuiva,dar nu imediat ci la decenii distanta.Nimeni nu poate adeveri daca Einstein credea sau nu in Dumnezeu.Cel care vrea sa manipuleze,pune ca autor al multor ganduri ale sale,o personalitate;cea convenabila este cea care nu mai este in viata incat nu poate afirma sau infirma.Asa se pun in "spatele" si lui Arsenie Boca foarte multe povesti sau idei.Si tot asa...Un lucru e INCONTESTABIL!Existenta energiei si posibilitatea manipularii ei;nu numai prin tehnologie,ci si prin puterea mintii.Un lucru care nu poate fi demonstrat inca AICI,pe Terra-pentru ca stiinta nu are inca piesele necesare-dar sugerez sa nu fie negat pentru ca se poate sa FIE,este existenta LUMII DIN ALTE DIMENSIUNI.Iar in aceste dimensiuni exista entitati care colaboreaza cu voi,unele numai daca vreti,altele fortat.Cei care neaga existenta acestora sunt cei care sunt facuti fortat colaboratori-evident,de catre entitatile asa-zise rele si care va fac viata "amara";ele se bucura cand le negati existenta pentru ca asa nu puteti sa va opuneti lor.Cei care CRED in existenta acestor LUMI si DIMENSIUNI,STIU sa faca diferenta si aleg CALEA prin care sa colaboreze cu cei buni.Entitatile bune nu intervin decat daca li se cere.Faptul ca nu vedeti aceste entitati va determina sa credeti ca ele nu exista.E dreptul vostru ce sa credeti si ce nu!Dar daca ele exista?Si inca ceva!Nu te baza pe materie:viata ta e condusa de SIMTURI!dar tu alegi prin ce simturi iti traiesti viata!

6 comentarii:

 1. Ai perfecta dreptate ,dupa moartea omului poti sa comentezi orice la adresa lui ca nu mai poate riposta,eu am citit ca Einstein credea in Dumnezeu si tot ce a descoperit a fost cu ajutorul lui Dumnezeu si noi ca oameni trebuie sa credem in lumea nevazuta pentru ca ea exista si ne ajuta pe noi ,dar trebuie sa respectam si noi lumea nevazuta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Einstein a fost un mare credincios autoformat. El credea în Dumnezeu, dar nu într-o religie anume.Şi tocmai ştiinţa sa, şi cercetarea Universului, l-au condus spre ideea existenţei unui Creator: "Perfecţiunea universului dovedeşte existenţa unui Creator."

  Iată alte câteva gânduri ale sale legate de Dumnezeu:
  "Vreau să cunosc gândurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii."
  "Atunci când soluţia este simplă, Dumnezeu îţi răspunde."
  "Dumnezeu nu joacă zaruri cu universul."
  "Dumnezeu este un adevăr universal."
  "Coincidenţele sunt modul în care Dumnezeu vrea să rămână anonim."

  RăspundețiȘtergere
 3. da...exact ce a spus Florina vroiam sa accentuez si eu...exista multe citate care afirma faptul ca Einstein credea in Dumnezeu...ceea ce spun restul e doar manipulare...

  RăspundețiȘtergere
 4. Cert e c-a fost un mare hâtru.
  Și că se jura că imaginația e mai importantă decât cunoașterea - imaginația putându-te purta pretutindeni.

  RăspundețiȘtergere
 5. buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://povestirispirituale.blogspot.com/ lasa-mi un com

  RăspundețiȘtergere