25 ian. 2013

Imbratisare

De multe secole, oamenii au inceput sa uite, ca la fiecare animalut sau copac taiat ramane spiritul, care este confuz si are nevoie de sprijin.De-a lungul timpului aceste spirite s-au inmultit si sunt la fel de confuze intre noi. Simti ca in familie nu mai exista armonie, ca ceva te suge de energie in caminul tau?Aminteste-ti ...candva in locul casei tale au existat copaci, au crescut animale care au fost sacrificate de vechi locuitori ai locului. Aceste spirite au nevoie de sprijinul si atentia ta. Creaza un altar micut,in nordul camerei, in care puneti o fructa, o particica de prajitura, o floare si un paharel cu apa sau vin.Cand puneti acest altar spuneti o rugaciune de iertare pentru aceste spirite in timp ce aprindeti o lumanare si ca le inchinati aceste ofrande. Veti vedea, cum incet,armonia se va instala in casa si in inimile voastre.
Dupa 7 zile, luati fructul,prajiturica,apa si floarea si aruncati-le pe un teren (pamant) spunand o rugaciune de multumire pentru ajutorul lor.
Repetati cateva saptamani.
 Acum...va invit sa inaltati sufletul ascultand acest minunat cantec 
 

3 comentarii:

 1. Foarte interesant!
  Eu admir mult spiritualitatea amerindienilor care au un respect deosebit pentru natura. Indienii aveau obiceiul de a se ruga inainte de o vinatoare si a cere iertarea Creatorului cit si animalelor pentru jertfa ce aveau sa faca.
  Multumesc de sugestie!
  Sa ai o zi minunata!

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte bun sfat ! De multe ori, chiar și cei ce iubim natura și animalele, uităm să facem aceste gesturi simple. Sau măcar,să spunem simplu o rugăciune pentru acele suflețele...

  RăspundețiȘtergere