3 ian. 2013

Vedeniile

"Iar în zilele din urmă, zice Domnul, voi turna din Duhul Meu peste tot trupul și fiii voștri și fiicele voastre vor prooroci și cei mai tineri ai voștri vor vedea vedenii și bătrânii voștri vise vor visa."

Vise si vedenii au fost dintotdeauna....ele au fost interpretate si tratate diferit, psihologic, medical, in functie de raportarea la cunoasterea acceptata in mod general, la momentul respectiv.
Despre vise am vorbit in prima postare si vom mai aborda tema si in alte ocazii.

Vedeniile....interpretate ca halucinatii, naluci, aratari. Putem aborda si o alta interpretare....accesarea unei lumi pararele, dimensionale, ca urmare a deschiderii celui de-al 3-lea ochi spontan sau ca urmare a practicii spirituale, deschidere temporara sau permanenta.
De ce unii vad fantome sau aratari infioratoare iar altii vad entitati de lumina, ce impartasesc pace si iubire?
In primul caz, deschiderea celui de al-3-lea ochi s-a realizat intr-un moment in care persoana este incarcata sufleteste cu griji sau suferinte pe care nu le-a inteles, iar trupul energetic este incarcat de informatii negative si atunci ea tinde sa acceseze lumi in care trairile sunt similare, iar in cel de-al 2-lea caz, cei ce vad entitati pline de lumina si care dau starea de calm sunt intr-o faza in care exista pace interioara si armonie.
Si vedeniile pot da detalii despre cum e necesara abordarea curatarii interioare a negativitatii si ce drum trebuie parcurs psihologic, medical sau religios.

5 comentarii:

 1. Nu pot spune că înclin spre a crede că prorociile mai există și în zilele noastre, dar știu că totul e cu putință la DUmnezeu!

  RăspundețiȘtergere
 2. De faptm cred că totul depinde de ”vibrația” persoanei, de puritatea și gradul ei de iubire. Cei cu vibrații mai înalte, vor ”accesa” realități superioare, dimensiuni de lumină. Ceilalți, doar lumi astrale, dintre care unele pot fi asemuite ”iadurilor”.
  Asta e deosebirea, zic eu, dintre clarvăzătorul autentic, sau profet, și cel ”bântuit” de demoni.
  Dacă mai există și în zilele noastre profeți ? Desigur ! Fiecare om care primește un mesaj de la Divinitate în sufletul său poate fi un mic profet. Desigur, nu toate mesajele sunt importante pentru întreaga umanitate, dar ele au totuși importanța lor, fie și pentru persoana respectivă, sau pentru cei legați de el/ea.

  Pasajul biblic pe care l-ai redat exprimă foarte bine acest adevăr ! Și Pavel spune că darurile Duhului sunt felurite: unii sunt învățători, alții știu deosebirea duhurilor, alții au duhul înțelepciunii, sau al profeției, etc. Darurile Duhului vor exista atât timp cât vom primi Duhul,pe care ni l-a promis Hristos, deci implicit, și cel al profeției.

  Mă bucur să dicut cu cineva care este pe ”lungimea mea de undă”, și e preocupat de lucrurile cu adevărat importante pentru om !
  Fie să ne întâlnim la capătul drumului !

  RăspundețiȘtergere
 3. Adevarat Florina. Te imbratisez cu drag.Pace si Lumina sufletului tau!

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu cred in prorocii. E adevarat ca exista si proroci falsi, dar asta nu ma impiedica sa cercetez.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu cred in prooroci...chiar daca proorocirile lor se adeveresc sau nu,ei se conecteaza unor dimensiuni si merita cercetate aceste dimensiuni.

  RăspundețiȘtergere