27 feb. 2013

Imblanzirea tigrului

Un om, razvratit si nemultumit, cu o inima "impietrita" ajunge sa cunoasca iubirea unui om, care nu condamna, nu judeca...ci pur si simplu isi iubeste aproapele.
Un film care merita atentia.
Un film care arata cum un om se schimba.

4 comentarii:

 1. Sa vad filmul nu indraznesc, pentru ca se blocheaza PC-ul, insa stiu sigur ca oamenii se pot schimba si Iubirea e un motiv - sa zic asa - pentru care se schimba oamenii cel mai usor.
  Am avut ca vecini o familie de hoti - toti furau de pe te miri unde si de la te miri cine (nu talhareau, furau din locuinte unde proprietarii nu erau atunci) Baiatul cel mai mic a furat si el dar a intalnit o fata de care s-a indragostit (si ea s-a indragostit si, desi parintii ei erau impotriva apropierii, au ramas impreuna) El n-a mai furat, a terminat liceul, la seral, a urmat cursurile unei facultati tehnice si acum lucreaza. Au trecut multi ani de atunci. Sunt o familie frumoasa...
  Seara linistita iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunat exemplu Diana.Iata forta iubirii...te imbratisez cu drag

  RăspundețiȘtergere
 3. Extraordinar film ! Ar trebui să îl vadă toți promotorii dogmelor.
  Acest om a fost salvat doar prin iubire și credință, fără nici un ritual ! Și Dumnezeu i-a ascultat pocăința chiar și în afara spovedaniei ”oficiale”.

  El poate acționa oricum și oricând, fără să aștepte rirualurile noastre...

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa este!Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe acel misionar pentru ca si-a facut misiunea incredintata de Dumnezeu.Iar acum Anthony,la randul sau ne inalta inimile!

  RăspundețiȘtergere