20 feb. 2013

Priveste

Omule, te-ai uitat vreodata in inima ta ca sa vezi cat de frumos esti tu?
Omule,ai privit vreodata in inima semenului tau sa vezi cat de frumos este el?
Nu exista urat,ci doar frumos!
Totul e sa privim de la inima la inima si ....toti oamenii sunt minunati!


7 comentarii:

 1. Foarte adevarat ce ai scris.
  Scuze pentru leapsa nu am avut timp!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da ,Mihaela,exista doar frumos,dar depinde din ce punct de vedere se vede frumosul:pentru unii este frumos, pentru altii este urit,iar pentru restul este neutru (eu cam asa imi explic articolul,daca gresesc sa ma corectezi)
  te imbratisez!cu drag Carmen

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am de ce sa te corectez caci ai dreptate.Doar adaug ca de noi,de fiecare depinde cum vedem...ne putem conecta cu ceea ce omul a acumulat prin frustrarile lui si atunci vedem urat sau ne putem conecta la scanteia divina din el si in acest fel inmultim campul enegetic al iubirii in jurul lui stergand usor si treptat din energia frustrarilor si obtinand schimbare.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc fetelor pentru iubirea voastra.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai o filozofie de viata mai aparte si mai greu de identificat in viata de zi cu zi. Ce zici, cei care ucid, violatorii de copii, mincinosii, abuzatorii, sunt ei oare frumosi? Daca toti ar fi frumosi, la ce ar mai fi creat Dumnezeu iadul, pedeapsa vesnica?
  Cum pot eu categorisi "frumos"un tata care-si abuzeaza fiica? Si asta este doar un exemplu, draga MAG.

  RăspundețiȘtergere
 6. Stiu ca filozofia pe care eu o impartasesc este aparte pentru cei care au fost tinuti departe de anumite cunoasteri.Ma bucur ca se nasc din ce in ce mai multi tineri care isi amintesc aceste cunoasteri si se pot conecta usor la interiorul lor incat sa anuleze falsul pe care societatea controlata incearca sa-l implementeze inca din nastere in psihicul copiilor, facandu-i supusi.
  Da,toti oamenii sunt frumosi pentru ca in ei se afla divinul.Faptul ca unii au devenit agresori,violatori,criminali se datoreaza tuturor oamenilor, nu numai celor incriminati.Frustrarile (sursa acestora e in societate) acopera puternic scanteia divina din om incat acesta nu mai poate comunica in mod clar si ca la inceputuri cu divinul,acest lucru ii ia omului, pur si simplu, mintile.Acesti "urati" sunt fratii nostri care au nevoie de ajutor si numai de noi,de fiecare depinde sa-i ajutam sa "vada" frumosul din ei. Cand ei vor incepe sa vada iubirea semenilor atat in vorba cat si in manifestare (fapt ce cam lipseste) atunci ei nu vor mai fi agresori, c frumusetea se va exterioriza din ei.
  Iadul si raiul le cream noi insine, fiecare.Felul in care gandim, vorbim si alegem sa actionam sau sa NU actionam creeaza raiul sau iadul.Asa cum Iisus a spus "Imparatia cerurilor este aici" asa este si iadul.Nu Dumnezeu a creat raiul si iadul, El doar creeaza in continuu subtilul cu care noi lucram si cream raiul si iadul,El a creat si legile rezonantei ale universului prin care binele si/sau raul se intoarce la fiinta ce a determinat aparitia acestora.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu nu cred in religia si popii care propovaduiesc ura. Cred numai in religia si popii (rari din pacate) si care propovaduiesc DOAR IUBIREA.

  RăspundețiȘtergere