8 mar. 2013

Un martie minunat tuturor femeilor!Sa fiti iubite!

Doamnelor,domnisoarelor acesti domni vi se adreseaza...e minunat ceea ce spun!


În filmulețul de astăzi, mai mulți bărbați își cer scuze în numele tuturor bărbaților, într-un mod frumos, transfigurator, spiritual pentru toate  nedreptățile și răutățile îndurate de femei de-a lungul timpului din partea bărbaților.  Mesajul este gândit de Gay Handricks (un indrumator spiritual, iar în Romania exista cartea Cinci Dorinte scrisa de el) si Arjuna Ardagh (un alt scriitor si indrumator spiritual, care are un eseu in cartea Misterul anului 2012).
Vor exista bineînțeles voci care vor spune : „Fapte, fapte, nu vorbe!” și le vom da dreptate însă tot e un pas înainte,  pentru reconcilierea amiabilă dintre bărbați și femei, dacă este să ținem cont de o altă zicală „ o greșeală conștientizată este pe jumătate iertată”. Bineînțeles că nu toate femeile sunt victime si/sau ușă de biserică, însă cel puțin astăzi, dorim să vedem dincolo de rolurile, pozitive sau negative, pe care femeile le-au jucat de-a lungul timpului în viețile noastre, să vedem esența divină, sufletul frumos, minunat, ascuns sau revelat din fiecare femeie, așa cum filmulețul o face.
La Mulți ani Femeie! Te îmbrățișăm cu drag! 

sursa....http://fymaaa.blogspot.ro/2012/03/1-cadou-de-8-martie-pentru-toate.html4 comentarii:

 1. Bună MAG!
  Cu întârziere primește și din partea mea
  un călduros ”La mulți ani” de ziua noastră!
  Îți doresc un weekend excelent!
  Cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte bună inițiativă a bărbaților, și cred că aceia care apar în film sunt tocmai cei spirituali, cei care nu sunt vinovați de rele purtări împotriva femeilor !

  Ar fi frumos să facem și noi la fel: să ne cerem scuze în numele tuturor femeilor geloase, crampon, răutăcioase, materialiste, superficiale, etc.

  În rest, La mulți ani cu întârziere, și fie să înceapă o eră nouă și mai bună pentru femei !

  RăspundețiȘtergere