21 mai 2013

Ghidul spiritual

Sigur, probabil mulți dintre cei care până de curând au avut o viață agitată și plină de evenimente nu tocmai plăcute, se intreabă ce este cu epidemia asta de...spiritualitate, și s-au gandit la cei care deja sunt pe această cale în mod conștient ca la niște oameni cu multă imaginație și fantezie.

Totuși, devenind atenți la viețile lor vor observa anumite sincronicități și conjuncturi cărora dacă le acordă mai mult timp ca și analiză vor găsi răspunsuri prin studiul rezonanței. De aici și până la a constientiza cauzele evenimentelor din viețile lor nu inseamnă decât pași in informare și analiza propriei vieti.

În absolut tot ceea ce experimentăm in viață, nimeni nu are vreo vină, cu exceptia persoanei în cauză.

Universul este corect cu toată lumea, insă e necesar să ne ajute să si invățăm unde gresim.
Și totuși este foarte răbdator continuând să ofere șanse.

Dacă omul continuă să gresească și nu vede sau ignoră legile universului, singura alternativă este frănarea până la oprirea sa. În acest mod, el este ajutat să nu își suplimenteze karma contaminată. Cauză a bolilor și evenimentelor neplăcute trăite până în prezent.

În acest răgaz oferit, el își poate vedea și analiza greșelile și recurge la repararea lor acolo unde este posibil. Și este posibil.

Poate conștientiza calea sa, stilul său de viață din trecut, schimbarea ce este necesar să o facă. Iar când va ajunge la acest lucru, Universul îi va dezvălui modalitatea rezolvării problemelor sale.

Schimbarea felului de a găndi, de a se manifesta față de sine și față de ceilalți, îi va aduce bucuria, liniștea sufletească, înțelegerea fenomenelor pănă atunci neințelese.

Practica respectului față de sine și față de semeni, reducerea tendinței de a judeca pe ceilalti, eliminarea invidiei și a răutaților concomitent cu detașarea, cu mărirea dăruirii bunătații sufletești sau/și materiale, atât cât e posibil conform schimbării interioare și a rezonanței cu Universul vor aduce in viața sa oportunitățile, pacea și bucuria.

Evident, menținerea este grea și vor exista suișuri și coborâșuri, insă ghizii spirituali intrupați și neintrupați își fac misiunea și evoluează și ei, la rândul lor, oferind îndrumare. Ei nu știu totul, însa parcurgând deja în mod conștient o parte mai mare sau mai mică din acest drum, atăt cât cunosc, pot dărui.

Nu te sfii să intrebi atunci cand îi intalnesti. Ii vei recunoaște, interiorul tău îți va spune ce sunt ei.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu