25 iun. 2014

Bucura-te, spirite al meu , caci sfintii sunt cu tine!

Exista in lume multe aspecte care ne pun mintea la lucru, iar indoiala este buna sa existe.Asa studiem si ajungem sa aflam multe, multe lucruri.Deunazi discutam cu sora mea despre vietile anterioare si daca are vreun rost aflarea acestora sau nu. Depinde...din punct de vedere terapeutic poate determina constientizarea unor informatii care pot declansa patologii. Insa aceste informatii nu inseamna ca ele sunt cu certitudine franturi dintr-o viata anterioara a individului in cauza.
Dupa moartea trupului,constiinta individului este absorbita in spectrul vibrational corespunzator evolutiei sale la care a ajuns in viata ce tocmai a terminat de parcurs. In acest spectru vibrational se regasesc si alte constiinte aflate la acelasi nivel evolutiv. Apare un fel de contopire a acestor constiinte.
La urmatoarea intrupare, entitatea va detine informatii din vietile anterioare ale tuturor constiintelor aflate in spectrul respectiv. Cu cat evolueaza cu atat va reusi sa afle care din informatii sunt ale evolutiei sale si care ale altor constiinte. In viata inceputa, omul va trebui sa faca  ( continue )  fapte bune,sa renunte la negativitatea si informatiile care il incetinesc incat la trecerea urmatoare sa poata accesa un nivel superior al constiintelor.
In parcursul acestor treceri, entitatea se confrunta cu diverse provocari intalnite in paturile inferioare : spirite ale animalelor agresate, ale oamenilor cu nivel inferior de constiinta. Pentru a face fata acestora este bine , ca din timpul vietii, sa se pregateasca pentru moarte.Aspect intalnit in toate religiile lumii. In acest sens sunt rugaciunile adresate entitatilor cu o constiinta inalta.Repetand aceste rugaciuni frecvent in timpul vietii se creeaza automatismul care, la trecerea prin straturile de constiinte, se declanseaza automat chemand in ajutor entitati inalte ale diverselor religii : Iisus, Fecioara Maria, arhangheli, sfinti, Amitabha Buddha, Avalokiteshvara, diversi sifu. Energiile acestora, fiind la nivel inalt vibrational indeparteaza entitatile agresive din aceste straturi joase si ajuta trecerea catre nivelul de constiinta corespunzator evolutiei persoanei care tocmai a trecut in nefiinta.
Astazi o prietena imi spunea " stii ce nu-mi place la acatiste? prea multa lauda fata de acesti sfinti. Uite,zice mereu " bucura-te". Este bine de stiut ca in acatiste exista o adresare entitatii sfantului si una adresata propriului spirit.Acest "bucura-te" este adresat propriului spirit care sa se bucure ca sfantul a primit darul divin pentru a veni in ajutorul omului atunci cand acesta o cere.
Aud persoane spunand " dar nu am nevoie de intermediar.pot eu vorbi cu Dumnezeu". Acesta inseamna un orgoliul exacerbat si o smerenie foarte mica. Este semnul celui ratacit. Omul, cata vreme este in trup, este foarte limitat. Existenta in trup este insasi dovada necesitatii eliberarii de trairile negative. Pentru ca adresarea noastra sa ajunga la Dumnezeu avem nevoie de telefonul fara fir : entitatile-constiinta inalta din diversele straturi pana la Dumnezeu ( energia-iubire pura). Ele preiau gandul-rugaciune si il duc mai departe in cazul in care ele nu pot ajuta omul. Ierarhiile exista pe nivele de constiinta. Omul in trup este limitat si este necesar sa invete sa nu mai refuze recunoasterea actiunii lucrului in grup interdimensional. Niciun om in trup nu este atat de curat si cu vibratie atat de inalta incat sa poata accesa direct energia-iubire pura ( Dumnezeu ).
Oricum, pentru cei care au impresia ca pot comunica ei insisi cu Dumnezeu este bine sa se informeze cine este Dumnezeu (Elohim, Iehova) in Biblie si cine/ce este Dumnezeu-Unicul.Inseparabili si totusi diferiti....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu